Loading...
TIPURI DE FOTOGRAFIE
WEDDING

CUNUNIE CIVILĂ – CUNUNIE RELIGIOASĂ – TRASH THE DRESS

DE PRODUS

FOTOGRAFII PENTRU E-COMMERCE – BIJUTERII – BAUTURI – FLORI – TABLOURI – FOOD

FOOD

HAI SĂ VEDEM CUM POT ADUCE MAGIA GASTRONOMICĂ ÎN AFACEREA TA!

SPORT

MOTOCICLISM – RALLY – AUTO – KART – REGATTA

EVENTS

ATELIERE COPII – CORPORATE – BOTEZ – ANIVERSĂRI – MAJORAT

WEBSITE

CREARE WEBSITE DE PREZENTARE – E-COMMERCE

PARTENERI

CUM LUCREZ

Vreau să te asigur că echipamentele mele tehnice sunt de ultimă generație. Cu toate acestea, voi fi ajutat de către asistentul meu care mă va însoți.

ECHIPAMENT

Fan inrăit al brand-ului NIKON

VIZIUNE

Cred in emoția momentului si caut perfecțiunea in fiecare fotografie.

EDITARE

Editare si prelucrare high-end folosind softuri profesionale specializate.

CE ZIC CLIENTII DESPRE MINE

O parte din recenzii si recomandări primite ca fotograf, profesionist, din Bucuresti si Italia. Sunt păreri de la cei care au apelat de-a lungul anilor la serviciile oferite diferitelor situații.

Fotografia este secretul amintirilor noastre, însă o fotografie care transmite emoție și energie, înseamnă profesionalism. Superbe fotografii, cu siguranță vor deveni amintiri frumoase.
Madalina Ciobanu
Madalina Ciobanu
13/06/2024
Recomand pe Gabriel cui doreste sa aiba poze in care sunt surprinse emotiile. 🌸
Mihaela Furtună
Mihaela Furtună
13/06/2024
Un super profesionist!
Dumbrava Maria
Dumbrava Maria
13/06/2024
Extraordinara este munca lui Gabriel Mihesan! Ne-am intersectat la mai multe evenimente si toate fotografiile lui sunt nu doar frumoase, ci si foarte expresive! Sa faci un instantaneu atat de fain...cere talent!
Daniela Irimia (Femeia Independenta)
Daniela Irimia (Femeia Independenta)
13/06/2024
Recomandam cu drag, un fotograf de exceptie, pozele lui Gabi transmit emotie, fericire, lumina! O colaborare foarte frumoasa, a surprins perfect emotia de la atelierele pentru copii din salina ❤️
Terra Salin
Terra Salin
13/06/2024
Terra Salin o locație minunată pentru copii.
adina gioroc
adina gioroc
04/06/2024
O petrecere minunata, personal implicat si dedicat! Am sarbatorit si ziua copilului in noiembrie la Terra Salin si a iesit minunat! Recomand aceasta locatie atat pentru sanatate cat si pentru distractie!🎉❤️🌈
CRISTINA ANASTASIA
CRISTINA ANASTASIA
04/06/2024
Recomand cu toată încrederea MGA Photos by Gabriel Mihesan. Eu am găsit în colaborarea noastră profesionalismul pe care îl caut, seriozitate și jucaosenie în același timp, calitate și mai ales deschidere și perspective noi. Apreciez viziunea, ochii prin care vezi tu lucrurile, Gabriel! Felicitări pentru modul în care construiești la visul tau: *Curat *Simplu *Cărămidă cu cărămidă Drum presărat cu succese mici și MARI! Felicitări
Anca Stoenescu
Anca Stoenescu
03/06/2024
L-am ales pe Gabi ca fotograf personal, fotograf al business-ului meu SI BINE AM FACUT! Este atat de atent la detalii si la toate cerintele mele, este implicat, pasionat, dinamic, incat as fi facut o eroare sa nu colaborez cu el! Fotografiile vorbesc de la sine, aproape la propriu. Este o bucurie sa vad cat de expresive sunt operele lui de arta. Multumesc pentru dedicare, Gabi! Fie ca parteneriatul nostru sa mute muntii din loc!
Diana Marin
Diana Marin
17/04/2024

Daca ai ajuns până aici, cu siguranță ai văzut fotografiile mele, așa că te invit să lași și tu un review pe Google aici.

EU SUNT GABRIEL. FOTOGRAFUL POTRIVIT PENTRU EVENIMENTUL TAU!