Loading...

NUNTA TA VA FI MAI MULT DECAT PERFECTA. VA FI REALA.

Și vă doriți imagini care să reflecte cu adevărat acest lucru. Emoția autentică, acele momente neplanificate. Știu din anii de experiență că, indiferent cât de atent planifici, lucrurile se întâmplă. Cineva uită inelele, poate ploua, cămașa se poate păta. Și ghiciți ce? Nunta ta va fi în continuare al naibii de incredibilă.

Experiența ta fotografică ar trebui să fie la fel de incredibilă. Pasiunea mea este de a surprinde conexiunea voastră și electricitatea zilei fără toate acele posturi rigide, înțepenite și plictisitoare. Fără o listă uriașă de fotografii care să pară o corvoadă. Veți putea să absorbiți fiecare secundă și să aveți imagini frumoase și autentice care vă vor transporta înapoi la căldura și energia zilei voastre, chiar și atunci când veți fi cărunți. Să lăsăm perfecțiunea pentru povești – tu vrei ceva real.

Iți prezint portofoliul meu ca fotograf de nuntă din Bucuresti și nu numai. De asemenea, daca vei avea timpul si răbdarea necesară te invit sa aflii mai multe detalii despre mine si serviciile mele la nunti.

EU SUNT GABRIEL. FOTOGRAFUL POTRIVIT PENTRU EVENIMENTUL TAU!